CONTACT

Contactgegevens:
Praktijk Kaki
De Verwondering 37
3823 HB Amersfoort‎

Neem gerust telefonisch contact met ons op via:
+ 31 33 455 11 01

Om de behandelingen niet onnodig te verstoren, krijgt u soms een voicemailbericht te horen.
Indien u het antwoordapparaat inspreekt, wordt u gegarandeerd diezelfde dag teruggebeld.

 

Bereikbaarheid:

Gezondzijncentrum Praktijk Kaki op de Verwondering 37 in Amersfoort is gevestigd in de onder architectuur
gebouwde wijk Kattenbroek, welke grenst aan de A1. Stedenbouwkundig architect Ashok Bhalotra wilde
een gezonde, veilige en vrolijke omgeving, waar mensen zich thuis voelen en kriebels krijgen om te dromen.

 

Met de auto

 

Gebruik ANWB-Routeplanner om de snelste route te bepalen. Kies daarbij de De Verwondering 37 als bestemming.

Komende vanaf de richting Apeldoorn of Amsterdam, neem afslag 13 op de A1, Amersfoort-Noord. Toon routepunt op grote kaart :

Aan einde afrit, sla af naar Rondweg-Noord Calveen. Mc Donalds ligt dan rechts.

Na 880 meter Sla linksaf bij 3e stoplicht Kattenbroek, Jonkvrouw Foeytweg.

Na 230 meter Neem de derde afslag op de rotonde naar de Laan Der Hoven.

Na 500 meter Sla 2e straat linksaf naar Hooglied.

Na 100 meter Sla rechtsaf bij T-splitsing naar De Verwondering.

Na 100 meter aan het einde op de hoek aankomst op De Verwondering 37, Amersfoort

 

Parkeren

 

U kunt uw auto gratis parkeren in de directe omgeving van de praktijk.

 

Openbaar vervoer

 

U kunt gebruik maken van de OV-reisplanner: www.9292ov.nl

De Verwondering 37 is goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Vanaf het NS-station Amersfoort en Amersfoort-Schothorst rijdt buslijn 4 (Vervoerder Connexxion) naar bushalte De Ontmoeting in de wijk Kattenbroek.

Stap 1

Stadsbus 4 (richting Kattenbroek)

Stap op bij Bushalte Station Schothorst, Amersfoort Stap uit in Kattenbroek bij Bushalte De Ontmoeting, Amersfoort

Stap 2

Lopen (4 minuten)

Vertrek: Bushalte De Ontmoeting, Amersfoort

Let goed op – mogelijk zijn er niet overal trottoirs of wandelpaden langs deze route.

1. Ga in westelijke richting op Amerikaring naar Dopheide

2. Sla linksaf naar Dopheide over het bruggetje

3. Sla 3e pad rechtsaf naar Zenegroen, net voorbij de school.

4. Aan het einde, rechts op de hoek, bent u gearriveerd op De Verwondering 37.

 

Disclaimer
 
De website www.praktijkkaki.nl is een initiatief van Praktijk Kaki voor Fysiotherapie, Manuele Therapie, Natuurgeneeskunde en Coaching Lex Bunnik, geregistreerd bij de Kamer van Koophandel, onder nummer 52179672.

Door deze website te gebruiken stemt u in met deze gebruiksvoorwaarden.

Deze gebruiksvoorwaarden zijn van toepassing op alle bezoeken en gebruiken van de website van Praktijk Kaki voor Fysiotherapie, Manuele Therapie, Natuurgeneeskunde en Coaching Lex Bunnik, evenals alle informatie, aanbevelingen, stappenplannen, documenten en diensten die u op of via deze website verkrijgt en of gebruikt (verder te noemen: informatie).

Praktijk Kaki voor Fysiotherapie, Manuele Therapie, Natuurgeneeskunde en Coaching Lex Bunnik neemt de grootst mogelijke zorgvuldigheid in acht bij de samenstelling en bij het onderhoud van de op deze website verstrekte informatie, echter kan Praktijk Kaki voor Fysiotherapie, Manuele Therapie, Natuurgeneeskunde en Coaching Lex Bunnik niet garanderen dat deze informatie altijd volledig juist, compleet en actueel is. De informatie verstrekt op en via onze website is dan ook uitsluitend bedoeld als algemene informatie en hier kunt u verder geen rechten aan ontlenen. Praktijk Kaki voor Fysiotherapie, Manuele Therapie, Natuurgeneeskunde en Coaching Lex Bunnik is niet aansprakelijk voor schade die direct of indirect voortvloeit uit het gebruik van (of het niet gebruiken van) deze website, inclusief schade veroorzaakt door bugs, scripts, virussen of eventuele onjuistheid of onvolledigheid van de informatie, tenzij de schade het gevolg is van opzet of grove nalatigheid van Praktijk Kaki voor Fysiotherapie, Manuele Therapie, Natuurgeneeskunde en Coaching Lex Bunnik. Bovendien is Praktijk Kaki voor Fysiotherapie, Manuele Therapie, Natuurgeneeskunde en Coaching Lex Bunnik niet aansprakelijk voor schade die voortvloeit uit het gebruik van elektronische communicatiemiddelen, met inbegrip van, zonder beperking, schade die voortvloeit uit het uitvallen of vertragen van de levering van elektronische communicatie, interceptie of manipulatie van elektronische communicatie door derden of door computerprogramma’s gebruikt voor Elektronische communicatie en transmissie van virussen.

Links naar en van andere websites
Deze website biedt links naar externe websites en aanbieders. Praktijk Kaki voor Fysiotherapie, Manuele Therapie, Natuurgeneeskunde en Coaching Lex Bunnik is niet aansprakelijk voor het gebruik of de inhoud van internetsites waarnaar wordt verwezen of aanbieders welke gekoppeld zijn aan de website van Praktijk Kaki voor Fysiotherapie, Manuele Therapie, Natuurgeneeskunde en Coaching Lex Bunnik.

Auteursrechten en intellectuele eigendomsrechten
Het auteursrecht van deze website en alle informatie binnen deze website berust bij Praktijk Kaki voor Fysiotherapie, Manuele Therapie, Natuurgeneeskunde en Coaching Lex Bunnik of bij derden welke met toestemming dit (beeld)materiaal beschikbaar hebben gesteld aan Praktijk Kaki voor Fysiotherapie, Manuele Therapie, Natuurgeneeskunde en Coaching Lex Bunnik. Het is dan ook niet toegestaan om de website (en onderdelen daarvan, en daarop) elektronisch of anderszins te kopiëren, openbaar te maken en/of wijzigingen in (onderdelen van) de website aan te brengen zonder voorafgaande toestemming van Praktijk Kaki voor Fysiotherapie, Manuele Therapie, Natuurgeneeskunde en Coaching Lex Bunnik.

Toepasselijk recht
Deze gebruiksvoorwaarden zijn uitsluitend onderworpen aan de Nederlandse wetgeving. Praktijk Kaki voor Fysiotherapie, Manuele Therapie, Natuurgeneeskunde en Coaching Lex Bunnik behoudt zicht het recht voor om deze gebruiksvoorwaarden van tijd tot tijd te wijzigen. Controleer deze daarom regelmatig.