fotogre2

Gré Reinderts

Bowentherapeute, Sportmasseuse, Hot- en Cold Stone-, ontspanningsmasseuse en Pitjit Kaki

 

Je hoeft niet uit balans te raken om in balans te komen.

 

 

 

 

 

Ik ben Gré Reinderts en ik kreeg interesse in Sportmassage omdat ik zelf heel veel aan sporten deed. Toen ik mijn sportmassage diploma haalde, ben ik eerst als vrijwilliger begonnen bij een atletiek vereniging . Ook heb ik veel ervaring opgedaan als vrijwilliger bij diverse sportevenementen, zoals de marathon van Rotterdam, Triatlon Almere en de Roparun.  In 2001 kreeg ik de kans om voor mij zelf te gaan werken als sportmasseur. Volgens mijn klanten heb ik helende handen. Ik heb klanten die bij mij komen om pijnvrij door het leven te gaan. De klanten komen regelmatig terug voor extra ontspanning en het voorkomen van blessures.

 

mas

 

 

In 2012 was ik op zoek naar een andere behandelruimte  en kwam terecht bij Lex en zodoende werk ik hier met plezier. Ook heb ik een praktijk in Soesterberg waar ik een middag in de week aanwezig ben. Ik werk op afspraak veelal ’s avonds, maar desgewenst ook overdag.

 

 

 

Opleidingen en Scholingen: 

Bowen Therapie, Sportmassage, Blessurepreventie, Kinesiotaping, Hot- en Cold Stonemassage, Stoelmassage, Indonesische voetmassage “ Pitjit Kaki”, Hand &Voet reflexmassage, Massage aan huis.

 
tUJnNamISRWYTgOaXbVs27ylLIOMA9YpGKeAQx1NyIs,35BDOUfqzQOqyrZWFdvUSXHN2KLT1IdlfwLRFj2kY7E,jcYu75M6tG-WN5QWzbBiJVajg2IrTGpZF37Ew4DexUQ,BFHZlZjsva4rqHoOYwl4cFmbMa3XyIFxEzaCmWZMEdw  t7uJD84hsLAdafpxmXX6ljKJbOeLzQsmqkvSJ3yt9ew,-dZHQwq91tCD9mqq-gjP9ZGoJsbdOFhBizlX4JWWsUI,6gkIymirD_KrywZOu28v1LnZkKTMucvUr-xVBitGG-M  nek

 

Meer informatie en tarieven op:

www.gremassage.nl

 

Praktijkadres:

Gezondzijncentrum Praktijk Kaki

Gré Reinderts-van den Broek, Bowentherapie en Sportmassage

p/a De Verwondering 37

3823 HB  Amersfoort

Mobiel: 06-13079530

Kvk: 32152052

E-mail: gre.reinderts@gmail.com

Website: http://gremassage.nl