E2GqC-baufxoOjYpaEb_8-TecQYYMHkh6nShHce0bmM,7VONC_PWUndL5xTAtRDy_VSTS6moDexfZo3hIO5ikLs

Lex Bunnik

Fysiotherapeut, Manueel Therapeut, Bowentherapeut, Vitaliteitcoach, Reikimaster,

NES ProVisionscan en voedingsdeskundige, PNEI in opleiding

 

” Heel Blij Vrij Zijn “

 

 

 

 

 

Mijn naam is Lex Bunnik, een geboren en getogen Amersfoorter, bouwjaar 1959, een dankbare vader van 3 prachtige, volwassen kinderen, en ik ben voortdurend op zoek naar meer beweging, bewustwording, diepgang én levensplezier. Uit respect en diepe dankbaarheid voor al het goede wat ik van het Leven ontvang, help ik graag anderen om ook heel, blij, vrij, vitaal en gelukkig te zíjn en zodoende ons verblijf op onze prachtige planeet aarde een stukje bewuster, plezieriger en gelukkiger te maken.

 

Namaste-1024x682-1

 

Ik groet het licht in U.

Ik eer de plaats in U waarin het hele universum huist.

Ik eer de plaats in U die liefde, waarheid, licht en vrede is.

Wanneer U in die plaats in U bent en ik ben in die van mij,

dan zijn wij één.


 

Als “fulltime levensfilosoof”, een aardse Bourgondiër met spirituele diepgang, een ontdekkingsreiziger op weg naar thuis, ben ik onstilbaar nieuwsgierig en leergierig naar álles wat met vitaliteit, gezondheid, energie, relaties, communicatie, heling, bewustwording, kortom genieten van een bewuster Leven in Liefde, te maken heeft.

 

Ik beschouw ieder mens in Essentie als een oneindige, liefdevolle, intens krachtige intelligentie

uit een dimensie buiten tijd en ruimte (een ET dus eigenlijk),

die een tijdelijke rol speelt op planeet aarde.

Je bent niet de rol, noch het kostuum.

Jij bent het levende bewustzijn.

Je bent een onbegrensd getalenteerde, unieke, magnifieke,

multidimensionale manifestatie van Liefde en Licht,

volmaakt, heel en compleet!

De Ware eenheid van Lichaam, Ziel en Geest.

 

Mijns inziens streven wij sterfelijke mensen altijd naar het ervaren van een gelukkig leven in Liefde, gezondheid, harmonie en (h)echte verbinding met onze geliefden en omgeving. Om talloze redenen raken wij vaak dit spoor bijster. Op zulke momenten hebben wij elkaar nodig. Wij zijn niet alléén, maar allen één! Dit voel en herken ik in mijn privéleven, en zeker ook in mijn werk als coachende therapeut met een holistische mensvisie.

Met een open hart en een open mind, sta ik graag de mensen bij, die zich aan mij toevertrouwen, als een vriendelijke vriend, een medisch maatje, een broodtrooster, een blikopener, een wegwijzer, et cetera. Als mensen letterlijk en figuurlijk “vast lopen” en ergens in “vast zitten”, beschouw ik het als een uitdaging om de hulpvragers “los te maken” en bewuster te maken van hun eigen kwaliteiten, talenten en vermogens om zichzelf te helen. Op een basis van vertrouwen en respect, zie ik het als een uitnodiging om alles uit de kast te halen om lichaam en geest beweeglijker en flexibeler te maken, te helpen óntspannen, te leren relativeren, te inspireren, te motiveren, prettig te prikkelen, met een lach en een traan. Dus van steeds minder passief, therapeutisch “beter” maken naar steeds meer coachen op aktief “be(wus)ter” en preventief gezonder gedrag. Zo kunnen we sámen op een leerzame ontdekkingsreis gaan naar genezing, heling en nieuwe, nog ongekende terreinen. Ik stel me graag beschikbaar als loods over de oceaan van mogelijkheden of als gids door het moeras en oerwoud van het leven op onze paradijselijke planeet aarde. Dus als je behoefte hebt aan een reisgezel om te delen en te leren je Zelf verder te ontwikkelen en te bevrijden, be my guest!

 

Er is maar één land: de Aarde.
Er is maar één volk: de Mensheid.
Er is maar één geloof: de Liefde.

(Dr. F. Wibaut)

 

greep
Opleidingen en scholingen:

De afgelopen 35 jaar heb ik mij, met veel passie en plezier,  geschoold in o.m. Fysiotherapie, Manuele Therapie, Lichaamsgerichte Psychotherapie, Coaching, Emotioneel Lichaamswerk, Chi Neng Qigong, Meditatie, Energiewerk, Reiki, NEINES Health en ProVision, Bowentherapie, PNEI, Voeding en Orthomoleculaire Geneeskunde, samen te vatten onder de noemer Vitaliteitcoachende therapeut met een holistische mensvisie. 

 

 

In mijn praktijk en Gezondzijncentrum Praktijk Kaki, werk ik prettig samen met een team van gespecialiseerde fysiotherapeuten en natuurgeneeskundigen. Het beginpunt van onze manier van werken is altijd onze grote vriend en leermeester, het (geblokkeerde) lichaam. Naar behoefte kunnen we daarbij ook de emotionele-, mentale- en/of spirituele aspecten onder de loep nemen om op diepere lagen, oorzakelijker en preventiever te kunnen werken en he(rstel)len. Wij richten ons niet alleen op het behandelen van actuele klachten, maar wij bespreken met onze cliënten ook altijd het belang van een verandering in leefstijl en voedingsgewoontes, om herhaling en het ontstaan van klachten in de toekomst te voorkomen. Prevéntie is de essentie en de basis van onze eigen lichamelijke vitaliteit en ons psychisch welzijn, met als resultaat gezóndheid!

Voor ons heeft gezondheid de volgende betekenis:

  • Leven en ademen
  • Bewustzijn
  • Beweging
  • Voeding
  • Energie

Wij willen graag samenwerken met mensen die met beide benen in de samenleving staan, eigen verantwoordelijkheid en ondernemerschap kunnen tonen en een warm hart voor hun medemens hebben.

 

“We leven in een huis met spiegelwanden en we denken dat we naar buiten kijken”

 

Dankzij gedeelde kennis en ervaring via Internet, Informatica, wetenschappelijke studies en de ontwikkeling van vernieuwende technologieën, ontwikkelen zich de laatste decennia steeds meer- en efficiëntere behandeltechnieken, die voor een ware (r)evolutie in de Geneeskunst zullen zorgen. Wij hopen en verwachten dat er zich steeds meer begrip, respect voor elkaars (eigen)wijsheid en samenwerking tussen West en Oost zal ontwikkelen. Van verdeeldheid en afgescheidenheid naar Heelheid en Eénheid. Wat betreft het lichaam en alle acute- en chronische gezondheidsklachten, starten wij vanuit de Westerse Geneeskunde en de reguliere kijk op ziekte en genezing.

Aanvullend daarop, gaan wij ook op zoek naar de meer Oosterse, complementaire visie, kennis, kunde en ervaring. Hierbij maken wij, zowel diagnostisch als therapeutisch, gebruik van moderne gecomputeriseerde scan- en meetapparatuur, zoals de NES ProVision, de I-Health en de Oberon. Dit is direct praktisch inzetbaar en een verbazingwekkend interessante ontwikkeling, die m.i. een belangrijke brug slaat tussen de reguliere Westerse Geneeskunde en de complementaire Oosterse Geneeswijze, die samen tot Integrale Holistische Geneeskunst zullen leiden.

Andere complementaire behandelapplicaties zijn o.m. AndullatietherapieBiofotonenMiHealthAPS en Bioresonantie.

 

cb_MDRXTEpRtMbBrRUZAz1-MT9DptglDbTw4GTI5UcE,C0UDMTOkEUZ3T8cyejTNm9vlnL6NxGTTx1O1o-mq5gY,PdWsbPxTPR8ryyG-tFmXJuLy8wpg2SZWyb-SPNE8yZA,eLbWebBcIAroK4CaqmpqBDUFdH4L9qgUX5CcigwYHi0  XAfWRk-DI_FNG5Nlljal2rcXqIh6av9-wGM5e-4hFb8,yK-EvBYkSMElL-oOTR53zjyCz6V33FF-2zhvLS-T-F4,xP2rX9Jl-sksqH65k0ewjMsbr7Iy20G3ORpF0OoRKyg

 

Vergoedingen:

Wij hebben overeenkomsten gesloten met nagenoeg alle verzekeraars, zodat verreweg de meeste onderzoeken en behandelingen, via de aanvullende verzekeringen, geheel of gedeeltelijk voor vergoeding in aanmerking komen, zonder ten laste te vallen van het Eigen Risico.

 

Praktijkadres

Gezondzijncentrum Praktijk Kaki

Praktijk voor Fysiotherapie en Manuele Therapie Lex Bunnik

De Verwondering 37

3823 HB  Amersfoort

Praktijk: 033-4551101

Mobiel: 06-51880632

Andullatie: 06-38458360

Kvk: 52179672

E-mail: bunnik59@planet.nl

Website: www.fysiotherapielexbunnik.nl