praktijkkaki-NicoleRiteco

 

Nicole Riteco

Holos Massagetherapeut voor al uw psychosomatische klachten

“Aanraken met Aandacht”

Ik ben Nicole Riteco en ben sinds 2012 officieel Holos Massagetherapeut. In 2008 ben ik me gaan omscholen op de Holos Academie in Utrecht. Tijdens deze opleiding ben ik me steeds bewuster geworden van wie ik ben en wat ik voel. Door middel van aanraking ben ik gaan voelen wat mijn lichaam te vertellen heeft. Ik ben meer contact gaan maken met mijn lichaam, waardoor ik vaker van denken naar voelen kan gaan. Dit helpt mij om beter om te gaan met wat ik tegen kom in mijn leven. Ik ben milder geworden voor mezelf. Ik heb mijn passie gevonden en mijn kracht. Deze ervaring neem ik mee als Holos massagetherapeut om mijn cliënten te begeleiden in hun bewustwordingsproces.

Cliënten voelen zich bij mij snel op hun gemak en noemen mij integer en deskundig. Ik breng rust en ruimte in een veilige omgeving.

Naast het werken in Praktijk Kaki werk ik als vrijwilligster in het Toon Hermans Huis in Amersfoort. Daar begeleid ik mensen met kanker of hun naasten door middel van een massage.

 

praktijkkaki-massage

 

Wat is Holos Massagetherapie?

Holos Massagetherapie kijkt naar de cliënt in zijn geheel. Een mens met een lichaam, gevoelens, gedachten en relaties. Wat ervaart iemand in zijn lijf? Welke gedachten en overtuigingen zijn aanwezig? Welke emoties spelen daarbij een rol? De cliënt staat centraal in mijn behandelingen.

Massagetherapie gebruikt massage als middel om in contact te komen met je lichaam. Om het lichaam te laten spreken, zodat het gehoord kan worden. En om het zelf herstellend vermogen van het lichaam te stimuleren, zodat klachten kunnen verminderen. Oprechte aandacht en intuïtieve vragen helpen de cliënt om de signalen van het lichaam te verstaan. Signalen in de vorm van gevoelens, pijn, spanning, gedachten, klachten, ziektes. Massagetherapie is een behandeling gericht op bewustwording, welke tot inzicht en heling leidt op alle niveaus. De kracht van de zachte aanraking is hierbij leidend.

 

Vergoedingen
Indien u aanvullend verzekerd bent, worden mijn behandelingen (deels) vergoed door de zorgverzekeraars. Voor meer informatie kijk op: https://mindful-massagetherapie.nl

 

praktijkkaki-steen

 

Praktijkadres:

Gezondzijncentrum Praktijk Kaki

Nicole Riteco, Holos Massagetherapie

p/a De Verwondering 37

3823 HB Amersfoort

Mobiel: 06-25233079

AGB-code: 90-046118

Kvk: 54641047

E-mail: info@mindful-massagetherapie.nl

Website: https://mindful-massagetherapie.nl